تخم شوید dill seed

گیاهان دارویی ویژه

تخم شوید , میوه های بیضوی یا گرد و مسطح به رنگ قهوه ای یا شکلاتی است که از دو بخش تشکیل شده است . هر بخش آن دارای یک قسمت بال مانند سفید یا زرد رنگ در کنار و دانه های قهوه ای شکلاتی رنگ و کمی برجسته در وسط است این میوه ها متعلق به گیاهی است بنام شوید یا شبت یا سوی ونام علمی:Anethum graveolens L. از تیره چتریان (Umbelliferae) که گیاهی علفی , یکساله بر گهایی با بریدگیهای نازک و نخی شکل است .

مشخصات

فواید تخم شوید

تخم شوید آثار درمانی بسیاری دارد از جمله به عنوان ضد تشنج، ضد درد، ادرار آور، تقویت معده استفاده می شود.
این دم کرده چربی خون و فشار خون را نیز پایین می آورد.
ترکیبات تخم شوید

تخم شوید دارای 3 درصد روغن می باشد.

مضرات تخم شوید

مصرف این دم کرده را به اشخاصی که کلا دارای فشار خون بسیار پایین هستند توصیه نمی کنیم.

تخم شوید در زنان باردار احتمال سقط جنین را به همراه دارد.

طرز تهیه تخم شوید

مواد لازم:
تخم شوید – آب جوش
مقداری تخم شوید را در قوری ریخته و به اندازه مورد نیاز به آن آب جوش می افزائیم. دم کرده فوق را حدود 20 دقیقه روی حرارت ملایم نگه داشته تا آماده شود.
هنگام سرو دم کرده را از صافی عبور داده و بعد مصرف نمائید.

طرز استفاده تخم شوید

دم کرده تخم شوید درد شدید و ورم معده و زخم اثنی عشر را به طور معجزه آسایی التیام می بخشد.
در مورد بیمارانی که مبتلا به استفراغ شدید هستند و هیچ غذایی حتی آب را نمی توانند در معده خود نگهدارند بهترین درمان شوید است.
این بیماران باید دم کرده شوید را آهسته آهسته بنوشند. این دم کرده می تواند دردهای عضلانی که به اصطلاح به آن گرفتگی یا اسپاسم عضلات می گویند آرام کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *