بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنیهای فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز، سوهان و … کاربرد بسیار دارد.
بابل در اردیبهشت ماه، با رایحهٔ سحرانگیز بهار نارنج، هر رهگذری را سرمست میکند به نحوی که شهر بابل، را شهرِ بهارنارنج مینامند.
فواید شربت بهارنارنج
طرز تهیه شربت بهارنارنج
طرز تهیه :
شکر-آب-عرق بهارنارنج را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد .
حدوداً ده دقیقه به قوام آمدن شربت مانده ، آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید تا ده دقیقه بجوشد و قوام آید(کمی رقیق تراز شربت مربا باشد)سپس از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن سروکنید. شربت بهار نارنج را بهتراست در یخچال نگهداری کنید تا خراب نشود.
خواص شربت بهارنارنج
خواص بهارنارنج:
۱ -بهار نارنج آرامش بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است.
۲- سردردهای عصبی ومیگرنی را کاهش می دهد.
۳ – بهارنارنج در تقویت معده بسیار مؤثر است وتپش نامنظم قلب ، تشویش و اضطراب را از بین می برد.
۴ -برای کنترل تشنج ها و حمله قلبی هم بهار نارنج را توصیه می کنند.
۵ – اگر مشکل کمخوابی یا بیخوابی دارید، حتماً پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج بنوشید.
۶ -اشتها آور و ضد سرفه است.
۷ – ۱۰۰سی سی عرق بهار نارنج برابر است با یک قرص mg 5 دیازپام در۱۰۰ سی سی آب بصورت خوراکی .